Author Topic: RSI  (Read 4233 times)

bharatk8

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 60
    • View Profile
RSI
« on: September 28, 2010, 09:22:06 am »
I use 9 period of RSI on intra. charts and 14 for daily chart.Pl. give code so that values of RSI change automatically  when I change TF of chart.

administrator

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 191
    • View Profile
Re: RSI
« Reply #1 on: September 28, 2010, 07:27:14 pm »
Do you want the intraday and daily RSI to be plotted regardless of timeframe the chart is in? Have you looked at modifying this code here http://wisestocktrader.com/indicators/1298-1-hour-stoch. It should be relatively simple to modify it to your needs.

bharatk8

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 60
    • View Profile
Re: RSI
« Reply #2 on: September 29, 2010, 12:20:35 am »
I am looking for code for change of parameters with change of chart TF.

If chart is daily,weekly monthly I want RSI(14) on chart.

If chart is any TF (60,56,51, 28,14 or any other),I want RSI(9) on chart.

At present I have to change parameters whenever I change from daily to intra to daily.

In short I need code for a smart RSI which will adjust itself according to TF of chart.

kelvinhand

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
    • View Profile
Re: RSI
« Reply #3 on: September 08, 2013, 10:55:48 pm »
I am looking for code for change of parameters with change of chart TF.

If chart is daily,weekly monthly I want RSI(14) on chart.

If chart is any TF (60,56,51, 28,14 or any other),I want RSI(9) on chart.

At present I have to change parameters whenever I change from daily to intra to daily.

In short I need code for a smart RSI which will adjust itself according to TF of chart.


Period 
IIf (Interval()>=inDaily149);
Plot(RSI(Period), "RSI("+Period+")"colorRed);

Conans

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: RSI
« Reply #4 on: May 16, 2017, 06:52:01 am »

If you need to know about this site updated 24 hours